fbpx

Zoom Focus Tour loksins lentur

Við höfum beðið lengi eftir þessum mæli og hann er loks kominn upp í hillur hjá okkur.

Þegar við fyrst fengum upplýsingar um Zoom Focus Tour mælinn þá sáum við strax að þessi fjarlægðarmælir kæmi til með að tikka i öll boxin og við vorum strax sannfærðir að þetta nýja flaggskip frá Zoom kæmi til með að hitta í mark hjá íslenskum kylfingum. Gæðin, útlitið, hönnunin, efnisvalið og virknin eru allt þættir sem fá fyrstu einkunn hjá okkur.

Zoom Focus Tour (Slope)

49.900 kr.

Flagship killer

The Zoom Focus Tour Laser Rangefinder combines elegant timeless design with modern premium technology. Premium optics deliver bright, vivid contrasts and a very wide field of view at 7.5 °, with targets being acquired in under half a second, even over long distances. Add in the highest level of accuracy, 6x magnification, vibration feedback and a Slope function that can be turned off for tournament play, the Focus Tour delivers all the features that top professionals on the European Tour – and their caddies – rely on behind the scenes. With model looks, premium features and a surprisingly affordable price, the Zoom Focus Tour offers an unbeatable price-performance ratio and can be confidently described as a “flagship killer”.

SKU: 3203 Category:
Lestu meira

Póstlistinn

Vertu fyrstur til að fá tilboð
og fréttir af nýjum golfvörum
og ferðum Golfskálans
Skráning á póstlista 
Golfskálans
Skrá mig takk!
close-link