fbpx

Ping PLD3 Limited Edition pútter

Ping kynnir PLD3 Limited Edition pútter sem er framleiddur í innan við 500 eintökum. Fyrstir koma, fyrstir fá.

Þetta er þriðja árið í röð sem Ping setur á markað „Limited Edition“ púttera og þetta er í fyrsta skipti sem þeir eru fáanlegir á íslandi. Aðeins um 100 pútterar voru sendir til Evrópu. Þess má geta að nú þegar eru allir pútterarnir sem fóru á markað í USA uppseldir. Golfskálinn hefur fengið nokkur eintök til sölu og við eigum þá í 34 og 35 tommum RH. Verð 49.900 kr.

Allir pútterarnir eru númeraðir og koma í sérstakri gjafaöskju. Engir tveir eru nákvæmlega eins því þeir eru allir hiteðir með logsuðu sem gefum þei sérstakan lit/áferð.

Hér er texti sem er að finna á heimasíðu Ping:

“Every sole plate design on the PLD3 is a work of art, made here at PING, which speaks to the exclusivity and one-of-a-kind appeal of the PLD program,” said John K. Solheim, PING President. “Using an open-flame torch, we put each sole plate through a multi-stage heating and cooling process that brings out the natural, living patina colors and unique patterns. Customers will cherish their PLD3 for more than its distinctive beauty, though. We collaborated with PING tour pros on the design and several of them have put the PLD3 in their bags. Plus, we precision-mill each putter at PING from T6 6061 aluminum to ensure precise engineering detail. You get a putter that looks unlike any other and it’s going to help you make more putts.”

A white, full-length sightline set against the dark head makes alignment easier. The head is finished with a type III black anodize to give it a rich, dark appearance, and the stepless shaft has a stealth, non-glare finish that eliminates reflections and further distinguishes the look of the putter.

The PLD3 putter is available beginning today at PING Authorized golf shops.

PLD3 Putter Specifications
– Flame-Torched C14500 Copper Alloy Precision-Milled Sole Plate
– 100% Precision-Milled at PING From T6 6061 Aluminum
– 28″–38″ Available Shaft Length, 3° Loft (+-2°), 20° Lie (+-4°)
– Fits Slight-Arc Stroke Type, Weighs 365g
– Stepless Steel Stealth-Colored Shaft
– PP58 Black Midsize Grip
– Coordinating PLD3 Putter Cover

“USING AN OPEN-FLAME TORCH, WE PUT EACH SOLE PLATE THROUGH A MULTI-STAGE HEATING AND COOLING PROCESS THAT BRINGS OUT THE NATURAL, LIVING PATINA COLORS AND UNIQUE PATTERNS.”
—JOHN K. SOLHEIM, PING PRESIDENT

Póstlistinn

Vertu fyrstur til að fá tilboð
og fréttir af nýjum golfvörum
og ferðum Golfskálans
Skráning á póstlista 
Golfskálans
Skrá mig takk!
close-link